Dekorasyon Aksesuar 2014

Bayanlar için evleri ile ilgili farklı ve değişik ev aksesuarı arayışı hiç bitmez. Farklı ve evinizse yakışan her şey bir dekorasyon aslında eviniz için bir aksesuar öğesi olabilir. Bu yüzden Ev dekorasyonu açısından ev aksesuarları çok büyük önem taşımaktadır. Tabi bu noktada ufak bir detay da kullandığımız ev aksesuarları kadar bu aksesuarları nerede ve ne şekilde kullanmamız gerektiği konusudur. Salonlarda ve daha birçok yerde kullanılan ortama renk katacak olan 2014 aksesuar seçimleri ile ilgili örnekleri sizlere sunmak istiyoruz. Ev aksesuarları en yeni trend aksesuar örneklerinden oluşan modelleri ile evlerinize farklı bir görüntü ve şıklık katabilirsiniz.

Evinizin stilinden uzaklaşmadan dekorasyon için kullanacağınız aksesuarlar evimize ayrıntı ve daha güzel bir görüntü katacaktır. Aksesuarlarla evinize canlılık katmak istiyorsanız işte size rengârenk renk seramik üzerine kabartmalar yapılmış farklı şekil ve büyüklükte duvar aksesuarları.  Bulunduğunuz mekâna ayrı bir canlılık katacak olan bu duvar aksesuarları evinizin her yerinde kullanabilirsiniz. Siz de yeni yılın yaklaştığı şu günlerde evinizde değişiklik yapmak istiyorsanız ufak tefek dokunuşlar ve  2014 aksesuar seçimleri ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Sıradaki aksesuar örneğimiz evdeki sıradanlığa son verecek ve dekorasyon konusunda evinize farklı bir hava katacak türden ilginç bir mutfak aksesuarı örneği. Cam ve metalin bir arada kullanıldığı Bu modeli hem ev hem de mutfak aksesuarı olarak kullanarak evinizi alışılmışın dışında dekore edebilirsiniz. Kışın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde evlerini yenilemek isteyenler yine bu ev aksesuarı örneğinde olduğu gibi örgü yastık ve battaniyeyi ahşap möble ile bir arada kullanarak evlerinizde mumlarla evinizde sımsıcak ve romantik ortam yaratabilirsiniz. Yine evinizin bir köşesini  bu örnekte olduğu gibi melek objeleri, renkli yastıklar, antik bir şamdan ve dantel gibi ev aksesuarları ile, evinizde huzur duyabileceğiniz  çok farklı bir ortam yaratabilirsiniz.

dekorasyon-aksesuar-2014 (2)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir