2014 Avize Modelleri

2014 avize modelleri alabildiğince şık ve göz alıcı. Kimi klasik görüntüsü, kimisi ihtişamlı görüntüsü ile kimisi de sade ve masum görüntüsüyle göreni cezp ediyor.  İşte size ev dekorasyonlarının olmazsa olmazı haline gelen faklı tarzda tasarlanmış avize modelleri Sizde odanıza ya da salonunuza göre bir avize modeli arıyorsanız gelin şimdi hep beraber sizin için hazırladığımız birbirinden güzel bu modelleri birlikte inceleyelim.

İlk modelimiz saray odalarında ya da lüks döşenmiş evlerde görmeye alıştığımız bir model. Minik mum şeklinde kullanılmış ampulleri ve metal aksamları ile görsel bir şölen sunuyor. Klasik tarzın ince detaylar ile modernize edilmiş hali ile evinizde nostaljik bir dekorasyon çizgisi yakalayabilirsiniz.

Bilmem ışıltısından bilmem duruşu ile sadece evinize değil ruhunuza tarzınıza yakışacak odanızda salonunuzda kısaca evinizin her alanında kullanabileceğiniz bu şık avize modeli daha.  Bu modelde göze çarpan bir başka detayda sarkıt şeklinde dizayn edilmiş olan kristal taşlarının metal halkalar ile muhteşem uyumu gözden kaçmıyor. Yine sade ama şık modeli ile göreni kendine hayran bırakan şık bir avize modeli daha.  Bakır renkli metal hatları ile sizi sanki geçmişte bir yolculuğa çıkarıyor. Mumu andıran ampul dizaynı ile bu sezonun yeni trend bu avize modelleri aynı zamanda otantik bir görünüme sahip. Sade şıklığı sevenler için çok uygun bir seçim

Son olarak gelinlik gibi saflığı doğallığı ve masumiyeti çağırıştır an beyaz taşlar ve ile dizayn edilmiş muhteşem bir avize modeli.  Masası görünümü ile gerçekten size kendinizi özel hissettirecek. İster salonunuzda ister evinizin her hangi bir yerinde kolaylıkla kullanacağınız bu model sizi masalsı bir dünyaya götürecek.  2014 avize modelleri arasında çıktığımı bu küçük gezintiye burada son verirken hepinize masal tadında bir yaşam sürmeniz diliyorum.2014-avize-modelleri (1)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir