2014 Banyo Dolabı Modelleri

Banyoların vazgeçilmez dekorasyon aksesuarı olan, banyo dolapları banyolarınızda düzen kolaylığı sağlar. Bu yüzden banyo dolabı seçerken görünümü kadar kullanışlı ve fonksiyonel olmasına dikkat edilmelidir. Eğer sizde banyo dekorasyonu konusunda banyonuza uygun banyo dolabı modelleri arıyorsanız 2014 banyo dolapları adlı galerimize yakından göz atmalısınız. Sizler için seçtiğimiz modelleri umarım beğenirsiniz.

İlk modelimiz estetik ve konforu n bir arada sunulduğu klasik tarzın günümüzde modernize edilmiş hali ile hayli iddialı bir model. İlk bakıldığında lüks bir yatak odasının tuvalet masasını anımsatan bu model ile banyolarınız ferah ve göz alıcı bir mekân haline gelecek. Sıradaki modelde mor rengin hâkim olduğu doğal ahşap görünümlü lavabolar ve metalik armatürlerle tamamlanmış.  Mor rengin farklı havası ile gözü yormayan bir bütünlük yakalamış. Banyolarında mor rengi tercih edenler için ideal bir tasarım olan bu mor banyo dolabı banyonuzu göz alıcı bir hale getirecek.

Yine ahşap ve beyazın bira arada kullanıldığı bu modelde koyu renk ağaç mobilya kullanılmış. Lavabo altındaki dolapta keskin köşeler kullanılırken ayaklı altlık klasik tarzı ince bir çizgi ile vurgulamış. Nostalji tadında bir şarkıyı andıran bu model banyonuza klasik ve çarpıcı bir hava katacak.

İlk bakışta ahşabın sıcaklığını hissettiren eskitme tarz da olan bu diğer model de ahşap, yuvarlak lavabolar köşeli mobilyayı dengelemiş.Rahatlığın yanında eskitme tarzı bu banyo dolapları estetik duruşu ile banyonuza sofistike bir hava katacak. 2014 banyo dolapları gerek dekorasyon gerekse estetik ve konfor bakımından banyolarınız da kolaylık sağlıyor. Sizde banyonuzu yenilemek istiyorsanız karar vermeden önce galerimizdeki görsellere bakarak ilham alabilir size en yakın firmaya giderek banyo dolabı modelleri arasından tazınıza uygun bir model satın alabilirsiniz.

banyo-banyo-dolabı-dekorasyon (1)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir