Lambaderler 2014

2014 yılında aydınlatma ve avize dünyasında lambader rüzgarı esiyor adeta. 2014 lambader modelleri pek çok ev dekorasyonu için uyum sağlamanın yanında aydınlatma dünyasında da yeni bir soluk yaratır durumda. Lambaderler 2014 modelleri editörlerimizin seçimleri ile galerimizde sizleri bekliyor. Birbirinden şık lambader modelleri sizleri kendine adeta aşık edecek. Işığın şıklığını yaşamak için sizde muhteşem bir lambadere sahip olmak istemez misiniz?

Işıltılı görüntüsü ile dikkat çeken iki lambader modeli biri büyük biri küçük olmak üzere yan yana yerleştirilmiş. Tamamı taşlarla süslü bu lambader modeli gece evinizde son derece şık bir görüntü yakalayacaktır. Klasik ev dekorasyonları için son derece uyumlu olduğunu düşündüğüm lambader modelleri mutlaka tercihleriniz arasında bulundurmanız gereken modeller arasında.

2014 lambader modelleri içindeki bir diğer model ise kırmızı üzerine tasarlanmış siyah detaylar ile dikkat çekiyor. Lambader modelleri sizinde evinizde bulundurmanız gereken dekoratif öğeler arasında. Işığın gücünü asla azımsamayın diyoruz. Doğru seçilmiş bir aydınlatma ile ev dekorasyonu kendini aydınlatacak bir zemine kavuşacaktır.

lambaderler-2014 (1)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir