2015 Country Yemek Masaları

Country yemek masaları 1800’lü yılların izlerini bu güne taşıyan canlı bir nostaljinin sembolleri olarak her yılın dekorasyonuna damgasını vurmaya devam ediyor.

Country yemek masaları sımsıcak havasıyla ve abartıdan uzak sade renk ve çizgileriyle daha uzun yıllar boyunca bir yaşam stili olarak yüksek zevklere hitap etmeye devam ediyor.

 

Country yemek masaları günün yorgunluğunu atarak güzel bir yemek yiyeceğiniz ortama ferahlık getirerek ruhunuzu okşayacak stillerle ülkemizde de hak ettiği değeri yavaş yavaş almaya başlıyor.

2015 Country Yemek Masaları (1)Yemek odası dekorasyonu yapmak gibi bir planınız varsa mutlaka Country stilini inceleyin. Country stil olmaktan çok bir yaşam tarzı. Basit sade ve rahatlatıcı.

Ahşap ve toprak renginin açık tonları ve çizgiler üçlüsü Country; sadece yemek odası dekorasyonunda değil aynı zamanda tüm ev dekorasyonlarında kullanılan bir stil.

2015 yemek masaları modasına damgasını vuran Country stili modern ve koşuşturmaca gerektiren yaşam stilinden bir nebze olsun sıyrılmak ve geçmişe dönüp nostalji yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçim. 2015 yemek masaları denildiğinde ilk akla gelen stil olan Country stili farklı çizgi kombinasyonları ile her zevke hitap ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir