2014 Dekorasyonda Salon Trendleri

Salonunuzun durumu metrekaresi, genişliği, şekli, salon mobilyaları alırken dikkat edilmesi gereken önemli hususlardır. Salonlarınız ile ilgili dekorasyon yaparken nelere dikkat almalıyız? İşte size birkaç ip ucu.  Tarzı yakalamak isterken salonlarınızı modern çizgiden uzak kavram kargaşası yaratacak, birbirinden alakasız parçalarla doldurmak yerine modern çizgilerde düz çizgiler ile birlikte, kullanmak koltuk döşemesi olarak ise dokuma ya da deri bir kumaş seçmek salon dekorasyon için daha doğru bir tercih olacaktır. Evinizdeki mobilyaların şıklığı ve estetiği evinizi bir o kadar güzel hale getirmekle kalmayacak ayrıca tarzınızı yansıtacaktır.

Salon dekorasyonu yapacaksınız ve elinizde antika tarzı objeler, var diyelim. Böyle durumlarda koyu renk ahşap, ya da eskitme türü mobilyaları terci edilmelidir. Salonunuzu farklı renk ve kombinasyonlar   ile dekorasyon yapmayı, düşünüyorsanız salon ununuzun alanı ve mobilyanın halı ve koltukla uyumlu olması da çok önemlidir.. Mobilya tasımcıları bu bağlamda modern ev tasarımlarının, vazgeçilmezi olan salon mobilyaları şık tasarımları sizlere çok fazla seçenek imkanı sunmaktadır.

Minimal tarz salon mobilyaları ise, açık renkler ile döşenmiş ferah ve aydınlık alanlar yaratmak amacı ile düzenlenmiştir. Trend her geçen yıl hızla değişmektedir. Önemli olan salon dekorasyon konusunda istediğiniz tarzı yakalamaktır. İster modern, ister klasik çizgide, Minimal istersiniz de Avrupai tarzda olan ürünleri tercih edin. Hayal gücünüzü kullanarak yapacağınız seçimleriniz salonlarınızda güzel hoş ve zarif dekorasyon çeşitleri ile ortaya çıkaracaktır. Mobilya tasarımcıları da sanki sözleşmiş gibi farklı form, ebat ve desendeki tasarımlarıyla, evinize ve bütçenize uygun fiyat avantajları ile her kesi mobilya almaya adeta teşvik ediyor. Biz tüketicilere ise farklı renk ve kombinasyonlar da üretilen mobilyalar arasında sadece seçim yapmak kalıyor.

2014 dekorasyonda salon trendleri (4)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir